آشنایی با تقویم اقتصادی فارکس – تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی

💻 بهترین سایت تقویم اقتصادی فارکس – تقویم اقتصادی فارکس فکتوری

تصویم اقتصادی ، آموزش تقویم اقتصادی ، تحلیل تقویم اقتصادی آمریکا

تقویم اقتصادی فارکس | Forex Economic Calendar  یا تقویم معاملاتی یا تقویم شاخص های اقتصادی یکی از مفاهیمی است که برای معامله در فارکس و به ویژه تحلیل فاندامنتال مورد نیاز است.

اگر به دنبال آشنایی با مفاهیم موجود در تقویم اقتصادی بازار فارکس هستید، اگر می خواهید تحلیل تقویم اقتصادی فارکس را یاد بگیرید، اگر تحلیل فاندامنتال انجام می دهید ولی هنوز با تقویم اقتصادی بازارهای مالی آشنایی ندارید این مقاله (آموزش تقویم اقتصادی) را تا انتها مطالعه کنید.

نام تقویم اقتصادی انلاین وب سایت و  صفحه بررسی بروکرها
👑 تقویم اقتصادی آلپاری 👑 سایت بروکر آلپاری
بررسی بروکر آلپاری
☑️ تقویم اقتصادی آمارکتس ☑️ سایت بروکر آمارکتس
بررسی بروکر آمارکتس
🥇 تقویم اقتصادی لایت فارکس 🥇
سایت  بروکر لایت فارکس
بررسی بروکر لایت فایننس
🔱 تقویم معاملاتی آی سی ام کپیتال 🔱 سایت بروکر آی سی ام کپیتال
بررسی بروکر آی سی ام کپیتال
تقویم معاملاتی آی اف سی مارکتس
سایت بروکر آی اف سی مارکتس
بررسی بروکر آی اف سی مارکتس
🍀 تقویم اقتصادی ارانته 🍀 سایت بروکر ارانته
بررسی بروکر ارانته
🟡 تقویم اقتصادی ویندزور 🟡 سایت بروکر ویندزور
بررسی بروکر ویندزور
☸️ تقویم اقتصادی اکسنس ☸️ سایت بروکر اکسنس
بررسی بروکر اکسنس
🔆 تقویم اقتصادی اینستا فارکس 🔆
سایت بروکر اینستا فارکس
بررسی بروکر اینستافارکس
☣️ تقویم اقتصادی ایکس ام  ☣️ سایت بروکر ایکس ام
بررسی بروکر ایکس ام
⚡️ تقویم اقتصادی اف بی اس ⚡️ سایت بروکر اف بی اس
بررسی بروکر اف بی اس
❇️ تقویم اقتصادی کپیتال اکستند ❇️ سایت بروکر کپیتال اکستند
بررسی بروکر کپیتال اکستند
💎 تقویم اقتصادی ای سی ام بروکرز 💎 سایت آی سی ام بروکرز
بررسی آی سی ام بروکرز
♎️ تقویم اقتصادی فارکس تایم ♎️ سایت بروکر اف ایکس تی ام
بررسی بروکر فارکس تایم

 

 

📅تقویم اقتصادی | Economic Calender چیست ؟ 

سرمایه گذاران از تقویم اقتصادی دنیا برای نظارت بر اخبار تاثیر گذار در حرکت بازار از جمله اندیکاتور اقتصادی و تصمیمات سیاست پول استفاده می کنند.

در واقع ، تقویم معاملاتی یا | Economic Calendar یک منبع مهم و موثق اطلاعاتی می باشد که معامله گران می توانند با بررسی این تقویم و مطالعه آن، از رویداد های مهم اقتصادی گذشته یا پیش آمد هایی که در آینده قرار است اتفاق بیفتد با خبر شوند.

برای مثال رویداد های تولید ناخالص داخلی | GDP ، شاخص قیمت مصرف کننده | CPI و گزارشات اشتغال یا نرخ بیکاری.

علاوه بر این، پس از انتشار یک خبر، برای پیش بینی تاثیر آن در بازار باید تاریخ بعدی رویداد یا تاریخ انتشار خبر بعدی را نیز بررسی کنیم. برای مثال تاثیر اعمال مالیات های سنگین توسط بانک مرکزی در جلسه بعدی مشخص می شود.

در تقویم اقتصادی بازار فارکس که یکی از انواع تقویم اقتصادی بازارهای مالی است، معامله گران رویداد های اقتصادی تاثیر گذار مربوط به ارزی که می خواهند خریداری کنند را زیر نظر می گیرند و بررسی می کنند که آن خبر یا رویداد چه تاثیری بر روی روند خواهد گذاشت.

 

📶شاخص اقتصادی یا اندیکاتور اقتصادی چیست | Economic Indicator

با استفاده از شاخص های اقتصادی و اطلاعات خاصی که درباره فعالیت های اقتصادی به ما می دهند ، می توان با توجه به عملکرد گذشته ی یک کشور ، استان یا منطقه خاص عملکرد آینده آن را پیش بینی کرد و عملکرد فعلی آن را تجزیه و تحلیل کرد.

برای مثال یک کشور در دوره های سه ماهه اطلاعاتی راجب تولید ناخالص داخلی | GDP منتشر می کند . تحلیل گران این شاخص اقتصادی را تجزیه و تحلیل می کنند و عملکرد این کشور در سه ماه گذشته را با توجه عملکرد سال گذشته آن کشور مقایسه می کنند.

سرعت رشد اقتصادی کشور هایی نظیر ایالات متحده می تواند تاثیر قابل توجهی در بازار و رفتار آن داشته باشد.

شاخص های اقتصادی معمولا از طریق خود دولت، سازمان های بین المللی یا شرکت های خصوصی تحقیقاتی در تقویم رویدادهای اقتصادی انتشار می یابند.

💰سیاست های پول | monetary policy

سیاست پولی پروسه ای می باشد که در آن بانک های مرکزی و سایر مقامات پولی ، عرضه پول را کنترل و مهار می کنند . اهداف بانک های مرکزی از این اقدام کاهش تورم، نرخ بیکاری و مخارج مصرف کننده می باشد.

در شرایطی که رکود اقتصادی اتفاق بیفتد، بانک های مرکزی نرخ بهره را پایین می آورند و در نتیجه نقدینگی به بازار تزریق می شود که به آن سیاست پولی انبساطی گفته می شود.

از طرف دیگر، وقتی تورم بالا می رود، بانک ها با بالا بردن نرخ بهره جلوی ورود نقدینگی بازار های مالی را می گیرند که به آن سیاست پولی انقباضی گفته می شود.

 

🌎شاخص تولید ناخالص داخلی | GDP  در تقویم اقتصادی جهان

شاخص اقتصادی gdp ، شاخص تولید ناخالص داخلی ، gdp در تقویم اقتصادی چیست ؟

تولید نا خالص داخلی (GDP) که مخفف Gross Domestic Product است، مجموع ارزش پولی یا بازاری همه ی خدمات نهایی شده یا کالا های تولید شده در داخل مرز های یک کشور می باشد که در بازه های زمانی مشخصی ارائه شده و به عنوان معیاری برای تعیین سلامت اقتصادی در نظر گرفته می شود.

فرمول محاسبه GDP: مصرف + سرمایه گذاری + مخارج دولت + خالص صادرات

هر چه سلامت اقتصادی یک جامعه بیشتر باشد ، سرعت رشد اقتصادی آن کشور بالا تر رفته و باعث افزایش سرمایه گذاری در آن کشور و در نتیجه بالا رفتن تقاضا برای پول ملی آن کشور می شود و باعث افزایش ارزش آن ارز نسبت به سایر ارز ها در فارکس می شود.

 

🟢شاخص قیمت مصرف کننده | CPI  در تقویم اقتصادی فارکس چیست؟

شاخص قیمت مصرف کننده | CPI  که مخفف Consumer Price Index می باشد، میزان تغییرات در قیمت تمام شده ی اجناس و خدمات یک کشور را نمایش می دهد.

بالا رفتن مقدار این شاخص نمایان گر افزایش تورم در یک جامعه است و همان طور که پیش تر گفتیم باعث در پیش گرفتن سیاست پولی انقباضی توسط بانک مرکزی ، افزایش نرخ بهره و کاهش نقدینگی در بازار های مالی مانند فارکس می شود.

در تقویم اقتصادی آمریکا یا سایر کشور ها همیشه به تغییرات CPI که به صورت ماهیانه ارائه می شود دقت کنید.

 

🥇آشنایی با شاخص خرید مدیران | PMI  در تقویم اقتصادی آمریکا

شاخص خرید مدیران ( PMI ) سرواژه کلمات Purchasing Managers Index می باشد که به صورت ماهانه در تقویم اقتصادی آمریکا و سایر کشور ها منتشر می شود.

PMI در حقیقت نتیجه گزارشات بیش از 400 مدیر شرکت های خصوصی و کارخانه ها می باشد که نظر خود درباره بازار را نسبت به ماه قبل از بین سه گزینه ( بهتر ، بد تر ، و مشابه ) بیان می کنند.

برای مثال در تقویم اقتصادی ذوب آهن اصفهان ، مدیر عامل این شرکت اعلام می کند که با وجود افزایش قیمت فروش آن ها از ماه پیش بیش تر بوده است.

میزان نرمال این شاخص معمولا عدد 50 می باشد، اگر در تقویم های اقتصادی فارکس عددی بیش از 50 منتشر شد نشان دهنده رشد اقتصادی و در صورت انتشار رقم پایین تر از 50 نشان دهنده رکود اقتصادی می باشد و این توانایی را دارد که حتی قدرتمند ترین روند ها در بازار های مالی را تغییر دهد.

🍀شاخص تقویم اقتصادی نرخ بیکاری | Unemployment Rate

شاخص نرخ بیکاری یا | Unemployment Rate  از نسبت تعداد افراد بیکار به کل نیروی کار ( شاغل و بیکار ) به دست می آید.

اگر بخواهیم دقیق تر بیان کنیم تعداد افراد بیکاری که تمایل و توانایی کار کردن را دارند را بر تعداد نیروی کار تحصیل می کنیم . افراد محصل ، دور کار ، معلول ، بازنشسته و … جزو نیروی کار محسوب نمی شوند.

مشخصا هر چه نرخ بیکاری یک کشور پایین تر باشد موجب شکوفایی اقتصادی و بالا رفتن ارزش ارز آن کشور می شود، و بالعکس.

 

⚛️شاخص قیمت تولید کننده | PPI  در تقویم اقتصادی جهان

تعریف های بسیاری برای شاخص قیمت تولید کننده | PPI  مخفف Producer Price Index می باشد ، وجود دارد که ساده ترین آن ها معیار تورم در سطح عمده فروشی است یعنی برعکس CPI ما این بار قیمت تمام

شده کالای فروخته شده توسط تولید کنندگان و صنایع را مورد بررسی قرار می دهیم.

PPI حرکت قیمت را از دید فروشنده ها و تولید کننده ها بررسی می کند ، یعنی آن ها برای محصول شان چقدر هزینه کرده اند.

جالب است بدانید که افزایش PPI موجب تقویت دلار آمریکا و کاهش آن سبب تضعیف دلار آمریکا می شود!

گزارش خرده فروشی | Retail Sale | در تقویم اقتصادی انس

این گزارش به صورت ماهانه در تقویم معاملاتی آمریکا توسط دفتر آمار و تجزیه و تحلیل اقتصادی، وزارت بازرگانی آمریکا منتشر می شود.

گزارش خرده فروشی یا شاخص خرده فروشی | RSP میزان تقاضای مصرف کننده برای کالای نهایی یا قیمت نهایی مصرف کننده است.

در آمریکا، با حذف خودرو و انرژی | که اعداد و ارقام بزرگی دارند از این شاخص، شاخص Core Retail Sale یا خالص خرده فروشی را ارائه کرده اند که از اهمیت بیش تری برخوردار است.

 

💵تقویم اقتصادی نرخ بهره | Interest Rate  چیست ؟

نرخ بهره چیست ، نرخ بهره در تقویم اقتصادی ، interest rate

تا اینجا از مفهوم نرخ بهره بسیار استفاده کردیم ولی اصلا نرخ بهره یعنی چه؟

نرخ بهره | Interest Rate ، به هزینه قرض کردن پول | وام و یا پاداش پس انداز گفته می شود که در جلسات منظم سیاست پول بانک مرکزی تعیین می شود.

با بالا بردن نرخ بهره، مردم آن کشور از بازار های پر ریسک مثل فارکس خارج شده و سرمایه گذاری در بانک ها را انجام می دهند و هم چنین موجب جذب سرمایه گذاران خارجی و بالا رفتن ارزش پول کشور می شود.

🟠تعریف تقویم اقتصادی شاخص وضعیت اقتصادی سی بی | CB Leading Index

شاخص وضعیت اقتصادی سی بی | CB که به صورت ماهیانه انتشار می یابد ، ده شاخص اقتصادی را بصورت یک جا بررسی می کند و تغییرات آن ها نمایش می دهد.

بنابراین افزایش شاخص بیانگر تقویت وضعیت اقتصادی و کاهش شاخص بیانگر تضعیف وضعیت اقتصادی می باشد و تاثیرات مستقیمی روی ارز ملی آن کشور می گذارد.

 

🔰شاخص اطمینان مصرف کننده | CB یا  CCI  در تقویم اقتصادی انس

شاخص اطمینان مصرف کننده | Consumer Confidence Index که در آخرین سه شنبه هر ماه میلادی در تقویم های اقتصادی آمریکا منتشر منتشر می شود ، برای ارزیابی میزان خوش بینی مصرف کنندگان بکار می رود.

این شاخص که با تکمیل پرسشنامه از 5000 خانوار تصادفی بدست می آید ، میزان احساسات مثبت و منفی مصرف کنندگان را بیان می کند که چه میزان به آینده کشورشان امیدوار هستند و شاخص مهمی به حساب می آید و تاثیرات مستقیمی روی ارز آن کشور می گذارد.

شاخص دیگری دیگری به نام Consumer Sentiment وجود دارد که دیدگاه مصرف کننده را بیان می کند ولی از اهمیت کم تری نسبت به CCI برخوردار است .

💰شاخص هزینه های مصرف شخصی | PCE

شاخص هزینه های مصرف شخصی | PCE که از کلمات Personal Consumption Expenditures بدست آمده ، به صورت ماهانه توسط دفتر تحلیل اقتصادی آمریکا در تقویم اقتصادی آمریکا منتشر می شود .

در شاخص PCE طیف گسترده ای از هزینه ها شامل کالاهای با دوام گران مانند اتوموبیل ، وسایل خانه ، کالاهای ضروری کم قیمت تر و هزینه های خدماتی مانند بانکداری را در بر می گیرد .

هم چنین نوع تغییر عادت های مصرفی در صورت افزایش قیمت را به وضوح نمایش می دهد .

این شاخص یک شاخص تورمی بسیار مهم می باشد و افزایش قابل توجه آن نسبت به ماه قبل موجب کاهش ارزش دلار می شود .

 

سایر موارد در تقویم اقتصادی آمریکا و تقویم اقتصادی جهان

علاوه بر شاخص ها و مواردی که ذکر شد شما در تقویم های اقتصادی دسترسی به تاریخ کنفرانس های مطبوعاتی ، سخنرانی های افراد مهم (مانند رئیس بانک مرکزی) ، رویداد های مهم اقتصادی (مانند اوپک) و گزارش های صورت جلسه ی اعضای بانک مرکزی که وضعیت اقتصادی، آینده اقتصادی و هدف گذاری اقتصادی در آن بیان می شود.

 

⚛️تقویم اقتصادی شاخص های شاخص های خالص | Core

اکثر شاخص هایی که ذکر کردیم یک شاخص خالص یا | Core نیز دارند که بخش های پر هزینه را از شاخص اصلی حذف کرده اند و از اهمیت بیشتری برخوردارند.

برای مثال در Core Retail Sale خودرو و انرژی و در Core PCE غذا و انرژی حذف شده و نارنجی رنگ است ولی خود PCE زرد رنگ می باشد که با مفهوم این رنگ ها در قسمت بعدی آشنا می شوید.

 

📣درجه اهمیت اخبار در تقویم اقتصادی

در تقویم معاملاتی ، شاخص هایی که توضیح دادیم را بر اساس درجه اهمیت و تاثیری که می توانند بر بازار بگذارند دسته بندی می کنند .

این دسته بندی در تقویم های اقتصادی مختلف متفاوت است ولی معمولا یا به صورت رنگ یا نماد و شکلک به شرح زیر نمایش داده می شوند .

درجه اهمیت رنگ علامت نمونه ها
پر اهمیت قرمز *** ISM , PMI , Unemployment Rate , Core CCI و …
اهمیت متوسط نارنجی ** GDP , CPI , PPI , Retail Sale , Core PCE و …
کم اهمیت زرد ( آبی ) * برای مثال PCE
بی اهمیت خاکستری ندارد مانند تعطیلات بانک ها

 

مفاهیم قبلی | Previous  ، پیش بینی | Forecast  و حقیقی | Actual  در تقویم اقتصادی

در ستون های تقویم های اقتصادی این کلمات دیده می شوند.

قبلی | Previous مقدار قبلی گزارش شده یا شاخص اقتصادی را نمایش می دهد.

پیش بینی | Forecast یعنی پیش بینی سیاستمداران ، تحلیل گران و اقتصاد دان ها برای ماه بعدی چقدر بوده است.

و مقدار حقیقی  Actual، مقدار واقعی اعلام شده می باشد و هر چقدر به اندازه پیش بینی شده نزدیک تر باشد ثبات اقتصاد آن کشور را می رساند و اگر کم تر بود تضعیف اقتصاد و اگر بیش تر بود تقویت اقتصادی که در نتیجه ارزش ارز آن کشور را کم و زیاد می کند.

 

🚩مهم ترین و معتبر ترین وب سایت تقویم اقتصادی ایران | Best Economic Calendar

وب سایت هایی که در ادامه به توضیح آن ها خواهیم پرداخت بهترین و مهم ترین تقویم های اقتصادی هستند که منبع بسیاری از بروکر ها نیز هستند و به نوعی جزو وب سایت های مرجع این حوزه به شمار می روند .

 

تقویم اقتصادی اف ایکس استریت | FxStreet

تقویم اقتصادی اف ایکس استریت ، تقویم اقتصادی فارکس ، fxstreet

پس از ورود به سایت رسمی اف ایکس استریت | FXSTREET می توانی بالا سمت سمت راست صفحه کنار دکمه لاگین (Log in) منطقه زمانی خودتان را تنظیم کنید.

برای کار بعد از کلیک روی آن اسکرول کنید و تهران | TEHRAN را پیدا کنید . منطقه زمانی ایران در 6 ماه اول سال (GMT +04:30) و در 6 ماه دوم سال (GMT + 03:30) می باشد.

حال با کلیک روی (ECONOMIC CALENDAR) وارد تقویم معاملاتی می شوید.

بروکر معتبر آلپاری نیز از تقویم اقتصادی اف ایکس استریت استفاده می کند و از قسمت تقویم اقتصادی آلپاری هم دسترسی به همین تقویم را دارید.

از سایر امکانات سایت FXStreet می توان به تنظیم تایم نمایش اخبار، فیلتر بر اساس کشور، درجه اهمیت و دسته دسته بندی، دانلود تقویم در فرمت های ICS و CSV اشاره کرد.

نوتیفیکیشن های اف ایکس استریت در حالت پیش فرض غیر فعال است ولی امکان تنظیم اعلان های صدا دار برای همه ی رویداد ها وجود دارد و هم چنین می توانید آن را به تقویم گوگل متصل کنید.

 

مزایا و معایب تقویم معاملاتی اف ایکس استریت:

  • آپدیت خودکار تقویم
  • فیلتر کردن رویداد های خاص
  • خروجی در فرمت های CSV و ICS
  • نوتیفیکیشن برای رویداد ها
  • استفاده شده به عنوان تقویم معاملاتی آلپاری
  • تبلیغات آزار دهنده

 

تقویم اقتصادی اف ایکس استریت در سایت بروکر آلپاری

تقویم اقتصادی اف ایکس استریت آلپاری ، Alpari FX Street Economic Calendar

همان طور که گفتیم بروکر آلپاری نیز از تقویم FXStreet در وب سایت خود استفاده می کند.

از مزیت های این کار می توان به دسترسی به تقویم های اقتصادی در سایت خود بروکر و عدم نیاز به باز کردن صفحه جدید اشاره کرد .

تنها مشکلی که وجود دارد این است که اخبار به 17 زبان در دسترس است که فارسی جزو آن ها نیست .

 

تقویم اقتصادی فارکس فکتوری | Forex Factory

تقویم اقتصادی فارکس فکتوری ، تقویم معاملاتی فارکس فکتوری ، forex factory

تقویم اقتصادی فارکس فکتوری هم امکان تنظیم منطقه زمانی را به ما می دهد . برای این کار پس از ورود به سایت رسمی آن از بالای صفحه سمت راست کنار باکس جست و جو روی ساعت کلیک کنید.

در صفحه باز شده می توانید از بخش اول منطقه زمانی تهران را طبق اعدادی که توضیح دادم انتخاب کرده و در بخش دوم فرمت نمایش 24 ساعته یا صبح / بعد از ظهر . در آخر روی دکمه ذخیره تنظیمات ( Save Settings ) کلیک کنید.

سپس دوباره از بالای صفحه روی تقویم ( Calendar ) کلیک کنید تا وارد تقویم اقتصادی فارکس فکتوری شوید.

فارکس فکتوری علاوه بر اطلاعات، نمودار تغییرات نیز برای شاخص های اقتصادی ارائه کرده که مقایسه را برای شما راحت تر می کند . هم چنین در سمت چپ صفحه راهنمای کاملی از اصطلاحاتی که در صفحه وجود دارد قرار داده.

یرای دانلود خروجی هفتگی تقویم می توانید علاوه بر فرمت های ICS و CSV ، از JSON یا XML نیز استفاده کنید.

از دیگر امکانات جذاب و منحصر به فرد فارکس فکتوری می توان به ارائه تقویم معاملاتی فلزات گران بهاء، تقویم معاملاتی انرژی و تقویم اقتصادی ارز دیجیتال یا تقویم اقتصادی کریپتو در کنار تقویم معاملاتی فارکس اشاره کرد.

با استفاده از تقویم معاملاتی فارکس فکتوری می توانید برای همه ی رویداد ها، اعلان یا نوتیفیکیشن از طریق ایمیل یا مرورگر که در بازه های 2 ساعته 1 ساعته یا 10 دقیقه ای به شما هشدار دهد.

علاوه بر این، فارکس فکتوری نرخ بهره بانک های مرکزی مطرح را در نوار سمت چپ سایت به اختصار نوشته است.

 

خلاصه مزایا و معایب تقویم اقتصادی فارکس فکتوری | Forex Factory:

  • توضیحات کامل اندیکاتور های اقتصادی
  • ارائه نمودار تغییرات
  • دسته بندی و ظاهر مرتب
  • سرعت لود بالای وبسایت
  • علائم و اختصارات ساده و قابل فهم
  • پشتیبانی فقط از زبان انگلیسی
  • تعداد رویداد های بالا

 

تقویم اقتصادی دیلی اف ایکس | Daily FX

تقویم اقتصادی دیلی اف ایکس ، تقویم اقتصادی فارکس ، Dailyfx

پس از ورود به سایت رسمی دیلی اف ایکس | Daily FX از بخش تقویم ها | Calendars روی تقویم اقتصادی | Economic Calendar کلیک کنید.

در صفحه باز شده اخبار و شاخص های اقتصادی به تفکیک کشور و زمان به شما نمایش داده می شود. در بالای صفحه از سطر اول می توانید تاریخ را از بین گزینه های امروز، دیروز، فردا، هفت روز گذشته یا آینده و تاریخ خاص مشخص نمایید.

در سطر دوم نیز می توانید منطقه زمانی خود را از طریق گزینه (Time zone) تغییر دهید و فیلتر هایی برای کشور و درجه اهمیت تعیین کنید . هم چنین می توانید رویداد خاصی را جست و جو کنید ، صفحه را پرینت کنید یا خروجی PDF بگیرید.

دقت کنید که اخبار کم اهمیت در دیلی اف ایکس به رنگ آبی نمایش داده می شوند.

با کلیک روی هر کدام از رویداد ها ، نمودار تغییرات و خلاصه ای راجب آن شاخص اقتصادی را مشاهده می کنید.

چکیده ی قابلیت ها و ایرادات تقویم معاملاتی دیلی اف ایکس:

  • امکان جست و جوی رویداد ها
  • وبسایت مدرن و بدون تبلیغات
  • رفتن به تاریخ معین
  • مشاهده ی رویداد های روز به تفکیک اهمیت
  • پشتیبانی تنها از زبان انگلیسی

 

تقویم اقتصادی اینوستینگ دات کام | Investing .com

تقویم اقتصادی اینوستینگ دات کام ، تقویم اقتصادی فارکس ، Investing.com

برای باز کردن تقویم معاملاتی اینوستینگ دات کام (Investing .com) پس از ورود به سایت رسمی آن، از بخش تقویم ها (Calendars) در برگه ابزار ها (Tools) روی تقویم اقتصادی (Economic Calendar) کلیک کنید.

از امکانات تقویم معاملاتی این سایت می توان به تعیین فیلتر از بین لیست بلند بالای کشور ها، نمایش تایم باقیمانده تا برگزاری رویداد ها و تعیین دسته بندی و درجه اهمیت اشاره کرد.

می توانید از قسمت تایم فعلی (Current Time) منطقه زمانی خود یعنی تهران را انتخاب کنید ولی برای ذخیره آن باید در سایت اینوستینگ دات کام ثبت نام نمایید.

بازه های زمانی قابل تنظیم در تقویم اقتصادی اینوستینگ دات کام (Investing .com) نیز به صورت دیروز، امروز، فردا، این هفته، هفته آینده و بازه مشخص می باشد.

در این تقویم معاملاتی دیگر خبری از اخبار خلاصه شده نیست و با کلیک روی عنوان هر رویداد وارد صفحه جدیدی می شوید که اطلاعات کاملی در آن قرار دارد.

اطلاعاتی نظیر میزان اهمیت، کشور و ارز مربوطه، منبع خبر، نمودار خطی و میله با قابلیت تنظیم تایم فریم، تاریخ اعلام بعدی، اخبار مرتبط و تحلیل افراد سرشناس به همراه نظرات کاربران در این صفحه وجود دارد.

از امکانات اضافه ی اینوستینگ دات کام می توان به نرخ بهره بانک های مطرح مرکزی و تاریخ جلسه ی بعدی اشاره کرد.

اگر سرعت لود وب سایت برای شما مهم است این وب سایت گزینه مناسبی برای شما نیست.

دانلود برنامه تقویم اقتصادی فارکس برای اندروید

برنامه تقویم اقتصادی فارکس برای ios

سایر امکانات و محدودیت های تقویم معاملاتی اینوستینگ دات کام :

  • شرح کامل و مفصل وقایع
  • به روز رسانی خودکار صفحه
  • جست و جو بین رویداد ها
  • نمایش روز های تعطیلی بازار
  • تبلیغات آزار دهنده
  • سرعت لود پایین

 

تقویم اقتصادی بیبی پیپس | Babypips

تقویم اقتصادی بیبی پیپس ، تقویم اقتصادی فارکس ، Babypips

برای باز کردن تقویم اقتصادی انلاین بیبی پیپس (Babypips) پس از ورود به سایت رسمی آن از بالای صفحه روی تقویم یا (Calendar) کلیک کنید.

امکان متفاوتی که این سایت ارائه کرده است تقویم اقتصادی هفتگی و روزانه می باشد و در قسمت فیلتر ها نیز علاوه بر ارز و درجه اهمیت، سشن های معاملاتی را قرار داده است و جالب تر این که می توانید فیلتر ها را ذخیره کنید.

دقت کنید که در این سایت اخبار کم اهمیت به رنگ خاکستری، اهمیت متوسط آبی و اخبار پر اهمیت به رنگ قرمز می باشند.

در این تقویم معاملاتی که شکل گرافیکی بهتری دارد تنها امکان مشاهده جزئیات رویداد های خاص را دارا می باشید.

برای تغییر منطقه زمانی باید روی گزینه زمان (Time) کلیک کنید و در لیست باز شده دنبال ساعت تهران بگردید . تایم فرم های آماده نیز شامل دیروز، امروز، فردا، هفته قبل، این هفته و هفته آینده می باشد. امکان تنظیم تاریخ های دلخواه وجود ندارد ولی می توانید از نوار لغزنده تاریخ ها به هفته مورد نظر مراجعه کنید.

مزایا و معایب تقویم معاملاتی بیبی پیپس | Babypips :

  • ظاهر ساده و حداقل امکانات
  • شلوغ و پر زرق و برق نبودن
  • نداشتن فیلتر رویداد ها
  • عدم امکان خروجی گرفتن و چاپ تقویم
  • انگلیسی و تک زبانه بودن وبسایت
  • سرعت لود پایین

 

✅تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی ، تقویم های اقتصادی ایرانی

وب سایت هایی وجود دارند که با ترجمه تقویم اقتصادی به زبان فارسی ارائه می کنند. برای مثال تقویم اقتصادی فارکس فکتوری به فارسی، ایران بورس آنلاین تقویم اقتصادی، تقویم اقتصادی ایران بورس

این وب سایت ها بهترین گزینه برای فعالان بازار فارکس است که به زبان های دیگر تسلط ندارند. سایت هایی مثل ایران بورس آنلاین-تقویم اقتصادی، شاخص های اقتصادی را به زبان فارسی توضیح داده اند و مرجع بسیاری از سایت های ایرانی نیز هستند.

ناگفته نماند که تقویم های اقتصادی ایرانی معایبی نیز دارند و همه ی امکانات تقویم های خارجی نظیر فیلتر را ارائه نمی کنند و قطعا به اندازه سایت های مرجع اعتبار ندارند.

فواید و محدودیت های تقویم های اقتصادی ایرانی

  • انتشار روزانه اخبار به زبان فارسی
  • شاخص های تقویم را فارسی معرفی کرده اند
  • نداشتن فیلتر های متنوع
  • سرعت آپدیت پایین در مواقع خاص
  • تمرکز تنها به روی اخبار ارز های اصلی

 

❇️ملاک های انتخاب یک تقویم اقتصادی ایران | Economic Calendar

  • ظاهر کاربر پسند
  • علائم و اختصارات قابل فهم
  • نمودار تغییرات : برخی از تقویم های اقتصادی برای درک بهتر وضعیت تغییرات ، آن ها را به شکل نمودار نمایش می دهند .
  • فیلتر های کارآمد : تقریبا همه ی تقویم های اقتصادی فیلتر بر اساس کشور یا ارز ، نوع رویداد و میزان تاثیر را پشتیبانی می کنند .
  • منطقه زمانی : یکی از مهم ترین امکاناتی که تقویم های اقتصادی ایران باید داشته باشند امکان تنظیم منطقه ی زمانی است که شما بدون نیاز به محاسبه ساعت رویداد ها و به سادگی بتوانید به تقویم اقتصادی به وقت ایران دسترسی داشته باشید .
  • بروز رسانی خودکار : اطلاعات بعضی از تقویم های اقتصادی به صورت اتوماتیک آپدیت می شود و برای بقیه باید صفحه را رفرش کنید .
  • نسخه موبایل سایت
  • تعداد رویداد ها
  • دقت پیش بینی ها
  • امکانات اضافی و منحصر به فرد
  • تبلیغات آزار دهنده : بعضی تقویم های اقتصادی بیش از حد بنر های تبلیغاتی دارند و موجب پرت شدن حواس مخاطب می شود .
  • تنظیم هشدار و اعلان ( نوتیفیکیشن )
  • امکان خروجی گرفتن : بعضی از تقویم های اقتصادی امکان خروجی گرفتن در فرمت های مختلف یا چاپ تقویم را به کاربران می دهند .
تقویم معاملاتی اف ایکس استریت

( FX Street )

فارکس فکتوری

( Forex Factory )

دیلی اف ایکس

( Daily FX )

اینوستینگ دات کام

( Investing .com )

بیبی پیپس

( Babypips )

تعداد رویداد 385 260 757 982 585
خروجی CSV و ICS CSV , ICS , JSON , XML پرینت ، PDF پرینت ، CSV و ICS ندارد
تبلیغات آزار دهنده دارد کم ندارد دارد ندارد
نوتیفیکیشن دارد دارد از طریق ایمیل دارد ندارد
آپدیت خودکار دارد دارد دارد
نمودار دارد دارد دارد دارد ندارد

 

 

🆓تقویم اقتصادی در بروکر های فارکس

 

نام کارگزار لینک های ثبت نام خدمات به ایرانیان پشتیبانی زبان فارسی
آی سی ام بروکرز ICM Brokers دارد دارد
بروکر آلپاری Alpari دارد دارد
لایت فارکس یا لایت فایننس LiteFinance
( ex. LiteForex )
دارد دارد
بروکر آی سی ام کپیتال ICM Capital دارد دارد
بروکر آمارکتس Amarkets دارد دارد
بروکر آی اف سی مارکتس IFC Markets دارد دارد
بروکر ایکس ام XM دارد دارد
بروکر ارانته Errante دارد دارد
فارکس تایم یا اف ایکس تی ام Forex Time (FXTM) ندارد دارد
بروکر ویندزور Windsor دارد دارد
بروکر اینستا فارکس instaforex ندارد دارد
بروکر اچ وای سی ام HYCM دارد دارد
بروکر آیرون اف ایکس IronFX دارد دارد
بروکر اکسنس Exness ندارد دارد
بروکر فیبو گروپ FIBOGROUP دارد دارد
بروکر اف بی اس FBS ندارد دارد
بروکر آوا ترید AVATRADE ندارد دارد
بروکر روبو فارکس RoboForex تدارد دارد
هات فارکس یا اچ اف مارکتس HotForex (HFMarkets) ندارد دارد
بروکر اف ایکس گلوری FxGlory ندارد ندارد

 

 

  • آی سی ام بروکرز: ICM Brokers به کمک سایت ECONODAY تقویم معاملاتی ارائه کرده است که توضیحات کامل و مفصلی راجب هر کدام از اخبار بیان می کند .
    توجه داشته باشید که ثبت نام در این بروکر از طریق سایت آن امکان پذیر نیست و به این منظور با همکاران با در پشتیبانی از طریق لینک هایپشتیبانی تلگرام، پشتیبانی واتساپ در ارتباط باشید .

 

  • بروکر آلپاری : بروکر Alpari هم همان طور که قبلا توضیح از تقویم FXStreet در وب سایت خود بهره می برد تا تریدر ها به راحتی و بدون نیاز به مراجعه به سایت اصلی به آن درسترسی داشته باشند .
    لازم به ذکر است که تمامی امکانات اف ایکس استریت داخل سایت آلپاری نیز فعال است .

 

  • بروکر لایت فارکس یا لایت فایننس : بروکر Lite Finance یا Lite Forex سابق ، تقویم معاملاتی اختصاصی خود را وب سایت رسمی قرار داده که شامل همه ی ویژگی های لازم و فیلتر ههای متنوع می باشد .

 

  • بروکر آمارکتس : AMarkets نیز جزو کارگزاری هایی است که با استفاده از یکی از تقویم های معتبر این امکان را سایت خود فراهم کرده است . تنها مشکلی که وجود دارد این است که امکان اعمال فیلتر وجود ندارد .

 

  • بروکر فارکس تایم یا اف ایکس تی ام : تقویم اقتصادی فارکس تایم بی شک یکی از بهترین تقویم های معاملاتی است و اندازه سایت های مرجع از امکانات کامل برخوردار است .

 

  • بروکر ویندزور : Windsor هم مثل آمارکتس با استفاده از تقویم های معتبر این امکان را در سایت خود به همراه توضیحات مناسب قرار داده اما امکان فیلتر کردن اخبار وجود ندارد .

 

  • بروکر اینستا فارکس : instaforex نیز تقویم اختصاصی خود را با قابلیت های متنوع و جذاب ارائه می کند . یکی از آن ها امکان انتقال اخبار به تقویم گوگل است ، علاوه بر این امکان دانلود متن کامل همه ی اخبار فراهم است و در آخر این که امکان دریافت اخبار از طریق پیام رسان تلگرام فراهم است .

 

  • بروکر اچ وای سی ام : کارگزار قدیمی HYCM هم در تقویم شاخص های اقتصادی ، فیلتر خوب و کاربردی را در اختیار کاربران می دهد و به مانند بروکر قبلی امکان دانلود اخبار ، اضافه کردن آن به تقویم گوگل ، اپل ، یاهو و مایکروسافت وجود دارد .

 

  • بروکر آیرون اف ایکس : IronFX توضیحات کاملی راجب تقویم و شاخص های اقتصادی در این صفحه برای شما قرار داده است و سپس تقویم معاملاتی را به همراه توضیح مختصر برای هر خبر مشاهده می کنید .

 

  • بروکر اکسنس : Exness یکی دیگر از بروکر هایی است که تقویم اختصاصی خود را به همراه فیلتر نماد ارائه کرده و هم چنین فقط تیتر اخبار به همراه تاریخ و مقادیر آن .

 

  • بروکر فیبو گروپ : در بروکر FIBOGROUP فقط اخبار مربوط به ارز های اصلی نمایش داده می شود که می توانید آن ها را فیلتر کنید و هم چنین اخبار غیر مهم را حذف کنید و در قالب های روزانه و هفتگی تقویم را مشاهده کنید .

 

  • بروکر اف بی اس : FBS تقویم های اقتصادی فارکس ، سهام و سود سهام را عرضه می کند که فیلتر های نماد ، اهمیت و زمان را دارا می باشد و می توانید در صورت تمایل به تاریخ مشخصی بروید .

 

  • بروکر آوا ترید : مرجع بروکر های اینستا فارکس و آوا ترید یکسان است و همه ی امکاناتی که در قسمت اینستا فارکس توضیح داده شد را این بروکر نیز دارد .

 

  • بروکر روبو فارکس : RoboForex نیز تقویم خود را به همراه فیلتر نماد و زمان عرضه کرده که به اخبار و مشروح اخبار دسترسی دارید و هم چنین درجه اهمیت و مقدار قبلی .

 

  • بروکر هات فارکس یا اچ اف مارکتس : HFMarkets یا همان HotForex نیز از بروکر هایی است که تقویم اقتصادی بسیاری خوبی در حد سایت های مرجع ارائه کرده و امکانات فراوانی مثل فیلتر نماد ، دسته بندی ، درجه اهمیت ، زمان ، نمودار ، توضیحات اضافه و … .

 

🟪جمع بندی | کلام آخر

مفاهیم مورد نیاز برای درک و تحلیل تقویم اقتصادی آمریکا ، تقویم اقتصادی انس و … را توضیح دادیم و در آخر بهترین سایت تقویم اقتصادی فارکس را به شما معرفی کردیم و کار با آن ها را آموزش دادیم . هم چنین مهم ترین ملاک هایی که با توجه با آن ها باید تقویم اقتصادی خود را انتخاب کنید را فرا گرفتید .

برای کسب اطلاعات بیش تر با  پشتیبانی تلگرام و پشتیبانی واتساپ ارتباط برقرار کنید .

سوالات متداول

    ⭐️ چگونه می تونیم اطلاعات تخصصی تری در ارتباط با نحوه استفاده از تقویم اقتصادی فارکس بدست آوریم ؟

    🎁 ما در تیم پشتبانی، افراد متخصصی با تجربه بالا در بازار فارکس داریم که می توانید از طریق پشتیبانی تلگرام، پشتیبانی واتساپ با آنها در تماس بوده و سوالات خود را مطرح نمایید.

    ⭐️ بهترین سایت تقویم اقتصادی فارکس کدام است ؟

    🎁 بهترین تقویم اقتصادی فارکس پیشنهادی ما عبارت اند از :

    ⭐️ تقویم اقتصادی فارکس چیست | Forex Economic Calendar

    🎁  با استفاده از تقویم اقتصادی ( Economic Calendar ) شما می توانید از رویداد های مهم و تاثیر گذار بر بازار های مالی مانند فارکس اطلاع پیدا کنید و علاوه بر آن از تاریخ جلسات بعدی ، نمودار تغییرات ، شاخص های اقتصادی و سیاست پول آگاه شوید .

    ⭐️ شاخص اقتصادی چیست ؟ اندیکاتور اقتصادی به چه معنا می باشد | Economic Indicators

    🎁 با استفاده از شاخص های اقتصادی و اطلاعاتی که درباره فعالیت های اقتصادی به ما می دهند ، با توجه به عملکرد گذشته و فاکتور های دیگر می توانیم عملکرد فعلی و آینده کشور ، استان یا منطقه را پیش بینی کنیم .

    ⭐️ مهم ترین شاخص های اقتصادی برای تحلیل فاندامنتال کدام اند ؟

    🎁 تقویم شاخص های اقتصادی مهم و تاثیر گذار عبارت اند از :

    • شاخص تولید ناخالص داخلی ( GDP )
    • شاخص قیمت مصرف کننده ( CPI )
    • شاخص خرید مدیران ( PMI )
    • شاخص نرخ بیکاری ( Unemployment Rate )
    • شاخص قیمت تولید کننده ( PPI )
    • گزارش خرده فروشی ( Retail Sale )
    • نرخ بهره ( Interest Rate )
    • شاخص وضعیت اقتصادی سی بی ( CB Leading Index )
    • شاخص هزینه های مصرف شخصی ( PCE )
    • شاخص های خالص ( Core )
    • و …
    💰 چگونه بر اساس رویداد های اقتصادی تقویم اقتصادی معامله کنم ؟

    🔶 شما با فرا گرفتن نحوه تحلیل تقویم اقتصادی و به کمک تحلیل فاندامنتال می توانید از اخبار های منتشر شده برای انجام معاملات استفاده نمایید .

    💰 ملاک های انتخاب یک تقویم اقتصادی فارکس کدام اند ؟

    🔶 برای انتخاب تقویم اقتصادی فارکس باید موارد بسیاری را در نظر بگیرید ، از جمله :

    • ظاهر کاربر پسند
    • علائم و اختصارات قابل فهم
    • نمودار تغییرات
    • فیلتر های کارآمد
    • امکان تنظیم منطقه زمانی
    • بروزرسانی خودکار
    • نسخه مخصوص تلفن همراه
    • تعداد رویداد ها
    • دقت پیش بینی ها
    • امکانات اضافی و منحصر به فرد
    • نداشتن تبلیغات آزار دهنده
    • امکان تنظیم هشدار و اعلان ( نوتیفیکیشن )
    • امکان خروجی گرفتن
    💰 آیا امکان دانلود تقویم اقتصادی برای اندروید و آی او اس وجود دارد ؟

    🔶 بله ، برخی از وب سایت های تقویم اقتصادی فارکس نرم افزار تلفن همراه خود را ارائه کرده اند که می توانید آن ها را از طریق گوگل پلی یا اپل استور دانلود و نصب نمایید .

    البته تقویم اقتصادی انلاین همه ی وبسایت ها بطور آنلاین در اختیار شما قرار می گیرد که در همه ی پلتفرم ها از جمله گوشی موبایل قابل اجرا می باشد .

    💰 آیا امکان مشاهده تقویم اقتصادی هفتگی وجود دارد ؟

    🔶 بله ، در همه ی تقویم های اقتصادی می توانید تایم دلخواه خود را مشخص کنید که می تواند یک روز ، یک یا چند هفته یا چند ماه باشد .

    💰 تقویم های اقتصادی ارز دیجیتال را از کدام سایت ببینم ؟

    🔶 یکی از امکانات جذاب سایت فارکس فکتوری ارائه تقویم اقتصادی فلزات ، تقویم اقتصادی انرژی و تقویم اقتصادی ارز دیجیتال یا تقویم اقتصادی کریپتو ( Crypto Calendar ) در کنار تقویم های اقتصادی فارکس می باشد .

نظرها (6)
محمد
2023-12-14 12:57 ق.ظ

آیا امکان استفاده از تقویم اقتصادی در متاتریدر هم وجود دارد؟

پاسخ
ناصر احمدی
2023-12-14 2:43 ق.ظ

بله، شما می توانید در متاتریدر و در بخش تقویم اقتصادی، تاریخ کلیه رویدادها را مشاهده نمایید.

محسن
2023-12-19 3:34 ق.ظ

بهترین تقویم اقتصادی فارکس، مال کدام بروکر است؟

پاسخ
ناصر احمدی
2023-12-19 3:54 ق.ظ

بروکر لایت فارکس و بروکر آلپاری، کامل ترین تقویم های اقتصادی را، ارائه می دهند.

بهرامعلی زند
2023-12-19 8:34 ب.ظ

اندیکاتور فارکس چیست؟

پاسخ
امین مرادی
2023-12-19 10:09 ب.ظ

اندیکاتورها، ابزارهای کمکی برای تحلیل تکنیکال هستند. شما می توانید با استفاده از اندیکاتورها، آنالیزهای مختلفی را روی نمودار، انجام دهید.

درج نظر